Frozen Strawberry Margarita

Het is zondagmiddag, we zijn sinds maanden bezoekloos en doen de hele dag niets anders dan zwemmen, rond het zwembad hangen, lezen en… niets eigenlijk. Als Omar vraagt wat ik wil drinken, zeg ik (voor de grap) een frozen strawberry margarita, want dat zou de setting afmaken. Twintig minuten later staat er een voor mijn neus, van de pizzeria. Lang Leve Bali, waar ze bij elk willekeurig klein zaakje, wat voor keuken ze ook hebben, cocktails verkopen.

Naam: Frozen Strawberry Margarita

Ingrediënten: Aardbeisiroop, verse aardbeien, limoensap, triple sec, marasquin, tequila, veel ijs

Locatie: Pizza en birra is vlak bij Pererenan Beach en heeft goede pizza’s en ze profileren zich als wijnbar. Daarnaast dus cocktails op bestelling.

Smaak: Op een cocktail die op zondagmiddag wordt bezorgd terwijl ik een boek bij het zwembad lees heb ik sowieso niks aan te merken. Zo ook op deze niet.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.