De perfecte Piña Colada

We hadden ons ingeschreven voor een champagnediner, omdat dat de enige optie was de avond die we hadden uitgezocht en wanneer drink je nou echte champagne op Bali? Maar na een uur rijden naar Ubud werden we verwelkomd door de portier die in vreemd Engels vroeg: ‘Champagne diner?’ en raakten we al een beetje verontrust. Inderdaad bleek die avond een enorme groep te hebben geboekt bij wie we aan tafel werden geplaatst. Dat hadden ze er niet bij verteld… Dus annuleerden we ter plekke en kregen een cocktail en een paar glazen champagne als troost, die we opdronken aan de waanzinnig mooie bar terwijl om ons heen Amerikanen met elkaar aan het socialisen waren.

Naam: Piña Colada

Ingrediënten: Rum, Cocosmelk, Ananas

Plaats: CasCades is een heel sjiek restaurant in Ubud, hooggelegen tussen de bergen die zijn bedenkt met palmen, varens en andere oerwoudachtige planten in vele kleuren groen.

Smaak: Klassiek, een piña colada zoals een piña colada moet zijn. Schuimig en de rum was goed te proeven. Ik had hem al voor drie kwart op voordat ik bedacht een foto te nemen, vandaar het plaatje van de bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *